Σαντορίνη: Τα κρουαζιερόπλοια του Ιουνίου

Σε υψηλούς ρυθμούς θα κινηθεί η κρουαζιέρα στη Σαντορίνη και τον Ιούνιο, ανάλογους του περσινού Ιουνίου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και καταγράψει το ημερολόγιο του Atlantea, οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων για φέτος τον Ιούνιο φτάνουν τις 117, έναντι 119 για την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι αφίξεις θα είναι καθημερινές πλην της τελευταίας ημέρας του μήνα που δεν υπάρχει προς το παρόν προγραμματισμένη άφιξη. Όλες τις υπόλοιπες μέρες του Ιουνίου, αναμένεται να καταπλέουν στον όρμο των Φηρών από ένα έως επτά πλοία. Κάποιες μέρες αναμένονται πολύ δύσκολες, καθώς στην πρωινή ζώνη θα φτάσουν σχεδόν ταυτόχρονα πλοία μεγάλης δυναμικότητας. Αυτές οι μέρες είναι όλες οι Πέμπτες του μήνα (1/6, 8/6, 15/6, 22/6, 29/6), η Παρασκευή 19/6 και 26/6, η Τετάρτη 28/6, αλλά και η Τρίτη 27/6 στην απογευματινή της ζώνη.

Το ημερολόγιο αφίξεων του Atlantea, που διαρκώς συμπληρώνεται και επικαιροποιείται, μπορείτε να το βλέπετε εδώ. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε το ημερολόγιο να είναι σωστά ενημερωμένο.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη