Σαντορίνη: Τα κρουαζιερόπλοια του Ιουνίου

Σε υψηλούς ρυθμούς θα κινηθεί η κρουαζιέρα στη Σαντορίνη τον Ιούνιο, ανάλογους του ίδιου μήνα πέρυσι, με τις προγραμματισμένες αφίξεις να φτάνουν για πρώτη φορά φέτος σε τριψήφιο αριθμό. Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και καταγράψει το ημερολόγιο του Atlantea, οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων τον Ιούνιο είναι 117 όσες και τον Ιούνιο του 2023.

Οι αφίξεις θα είναι καθημερινές, με ένα έως έξι κρουαζιερόπλοια να καταπλέουν στον όρμο των Φηρών. Σε αρκετές μέρες οι δυναμικότητες των προγραμματισμένων πλοίων ξεπερνούν το επιθυμητό ημερήσιο όριο των 8.000 επισκεπτών. Ειδικότερα όμως, όλες τις Τρίτες του μήνα αναμένονται αφίξεις μεγάλων πλοίων -μεταξύ των οποίων και το Odyssey of the Seas με δυναμικότητα 5.500 περίπου ατόμων- που συνολικά θα υπερβούν κατά πολύ αυτό το όριο. Αν στο μεταξύ δεν υπάρχει αλλαγή στον προγραμματισμό, αυτές οι μέρες θα έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους της Σαντορίνης, κυρίως για όσους κινούνται στο κέντρο των Φηρών ή κοντά στα σημεία ενδιαφέροντος που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Το ημερολόγιο αφίξεων του Atlantea, που διαρκώς συμπληρώνεται και επικαιροποιείται, μπορείτε να το βλέπετε εδώ. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε το ημερολόγιο να είναι σωστά ενημερωμένο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη