Τα σχόλια των κομμάτων για το οικονομικό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Ένα συνονθύλευμα εξαγγελιών που δεν τόλμησαν να κοστολογήσουν. Μια πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου και της κας Κατσέλη”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης

ΠΑΣΟΚ: “Έθεσε στον ελληνικό λαό το αλαζονικό, μικρομέγαλο και τυφλό δίλλημα “μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ”. Με αυτά που είπε σήμερα ο κ. Τσίπρας οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε διχασμό και την Ελλάδα εκτός Ευρώπης”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: “Σεμινάρια διπλωματίας και μαθήματα οικονομίας χρειάζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”, υποστήριξε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, σχολιάζοντας το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΚΚΕ: “Ακούγαμε και εμείς για πρόγραμμα τύπου Σοβιέτ που θα έβαζε σε πανικό τους καπιταλιστές. Μέχρι και εμείς είχαμε ‘τρομάξει’ κατά κάποιο τρόπο με τις πληροφορίες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ”, είπε η Αλέκα Παπαρήγα σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας. “Βρίσκει κανείς ομοιότητες με τις εξαγγελίες Σημίτη ή και Παπανδρέου προ κρίσης, τόνισε χαρακτηριστικά.”

ΔΗΜΑΡ: “Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε ότι πρώτα θα καταγγείλει μονομερώς το μνημόνιο και μετά θα προτείνει διάλογο με την ΕΕ. Δηλαδή προτείνει πρώτα ρήξη και μετά διαπραγμάτευση. Ο δρόμος που προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά για τη σωτηρία της χώρας είναι ακριβώς ο αντίθετος. Μέσα στο ευρώ και σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ουσιαστικά άνοιγμα της πόρτας για επιστροφή στη δραχμή. Και η μεγάλη αντίφαση: Ενώ οδηγεί με την πρότασή του στο κενό, παράλληλα θέλει τα κονδύλια της σύμβασης για να υποσχεθεί παροχές.”

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη