“Τα χρώματα της Σαντορίνης” στη SantoWines

Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει για φέτος τους επισκέπτες του Οινοποιητικού Κέντρου της Santowines. Η διεύθυνση του Συνεταιρισμού εξασφάλισε και παρουσιάζει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, 25 αυθεντικά έργα ζωγραφικής του διεθνούς φήμης Έλληνα ζωγράφου Ευθυμίου Βαρλάμη. Τα έργα που εκτίθενται έχουν ως θέμα τη Σαντορίνη και η επιλογή τους έγινε από τους υπεύθυνους του Πειραματικού Εργαστηρίου Βεργίνας, οι οποίοι ανέλαβαν και την οργάνωση της παρουσίασης.

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαρλάμη για τη Σαντορίνη, όπως επίσης και οι μελέτες που έχει κάνει επί χρόνια στο νησί. Ο τίτλος της έκθεσης “Τα χρώματα της Σαντορίνης” είναι μία πρόκληση για τους ξένους, αλλά και για τους ντόπιους, να δούνε το όμορφο νησί μας με τα μάτια του αγαπημένου μας ζωγράφου.

Επισήμως, η έκθεση ήδη λειτουργεί καθημερινά 19:00 – 22:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Ωστοσο, το ευγενικό προσωπικό του οινοποιείου είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να τους ξεναγήσει στην έκθεση και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2286028058.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη