TaeKwonDo Λέοντες: Προπόνηση στη Σερβία

Ο Αθλητικός Σύλλογος TaeKwonDo Σαντορίνης Λέοντες ολοκλήρωσε τα δύο στάδια της καλοκαιρινής προετοιμασίας των αθλητών του, αρχικά συμμετέχοντας στο 12ο διεθνές summer camp του Galeb Club στην πόλη Βρανιέσκα Μπάνια της Σερβίας και στη συνέχεια στη Σαντορίνη με τη συμμετοχή φιλικών σωματείων.

Συγκεκριμένα το διάστημα 1-11/7/2012 οι Λέοντες προπονήθηκαν στο Galen Club, όπου έγινε και η ολυμπιακή προετοιμασία της εθνικής Σερβίας και όπου συμμετείχαν αποστολές από 17 χώρες με διεθνώς καταξιωμένους αθλητές, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες από αθλητές και προπονητές πολύ υψηλού επιπέδου.

Στη συνέχεια, από τις 27/8/2012 έως 1/9/2012, διοργανώθηκε η πρώτη καλοκαιρινή αγωνιστική προετοιμασία TaeKwonDo στη Σαντορίνη, με τη  συμμετοχή φιλικών σωματείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με διπλές καθημερινές προπονήσεις.

Ο προπονητής των Λεόντων, Γιάννης Ζαρκάδας, έχει μείνει απόλυτα  ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών, βλέποντάς τους να δίνουν το 100% σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

Η διοργάνωση της καλοκαιρινής αγωνιστικής προετοιμασίας TaeKwonDo, που έγινε φέτος με επιτυχία, είναι μια προσπάθεια των παραγόντων του συλλόγου να την καθιερώσουν να γίνεται κάθε χρόνο στη Σαντορίνη.

Η καλοκαιρινή αυτή διοργάνωση θα δώσει τη δυνατότητα στους Λέοντες να  προπονούνται και με αθλητές άλλων συλλόγων, οι οποίοι ερχόμενοι στη Σαντορίνη θα συνδυάζουν τη δυνατότητα της προπόνησης με την πολιτιστική ενημέρωση και διασκέδαση αθλητών, προπονητών και συνοδών.

Στο πλαίσιο αυτό η επόμενη διοργάνωση αγωνιστικής προετοιμασίας στη Σαντορίνη έχει προγραμματισθεί για την περίοδο 26/8-1/9/2013.

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη