Τεχνικό Ασφαλείας απέκτησε ο Δήμος Θήρας

Τεχνικό Ασφαλείας για την Υγιεινή και την Ασφάλεια των εργαζομένων του απέκτησε ο Δήμος Θήρας, σύμφωνα με τις επιταγές της εργατικής νομοθεσίας.

Είναι ο κ. Συμεών Σοϊλές, ο οποίος αντί του ποσού των 14.880 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και για το χρονικό διάστημα 2/5/2012-1/5/2013, θα παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

– Θα παρέχει προφορικώς και εγγράφως, υποδείξεις και συμβουλές για τα μέτρα σχετικά με την Εργασιακή Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου, καθώς και την πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων στους χώρους εργασίας τους.

– Θα ενημερώνει για τυχόν υφιστάμενους κινδύνους στους χώρους εργασίας και θα παρέχει στον Δήμο και στους εργαζομένους τις συμβουλές για τα εκάστοτε ενδεικνυόμενα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής.

– Θα προβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα σε έλεγχο των εγκαταστάσεων και των μέσων και μέτρων ασφαλείας, υγείας και προστασίας των εγκαταστάσεων του εργοδότη.

– Θα προβαίνει σε κάθε εκ του Νόμου προβλεπόμενη ενέργεια αναφορικά με την παροχή προς τον εργοδότη υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας.

– Θα εξασφαλίζει την αναγκαία υποστήριξη στο Εργοδότη, ούτως ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της εθνικής νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη