Τελεφερίκ Σαντορίνης: Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού

Το Ίδρυµα Λούλας και Ευαγγέλου Νοµικού – Τελεφερίκ Σαντορίνης, προκειµένου να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας του Τελεφερίκ κατά τη θερινή περίοδο, προκηρύσσει την πρόσληψη δυο υπαλλήλων για την κάλυψη θέσεων Υπαλλήλου Υποδοχής – Ταµία.

Οι παραπάνω θα προσληφθούν µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου και θα απασχολούνται µε πρόγραµµα κυλιοµένων υπηρεσιών µεταβλητού ωραρίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να µη συµπληρώνουν το 30° έτος της ηλικίας τους.
3. Να έχουν απολυτήριο Μέσης Εκπαίδευσης.
4. Να έχουν πτυχίο Αγγλικής γλώσσας (Lower ή ανώτερο).
5. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα καλύψουν.
6. Προκειµένου για άνδρες, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόµιµα από αυτές.
7. Να µην έχουν κώλυµα διορισµού.

Η πρόσληψη θα γίνει από το ∆ιοικητικό Συµβούλιο του Ιδρύµατος µε την κατά την κρίση του επιλογή από τους υποψηφίους, µε βάση τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα (πχ. γνώση Αγγλικής, γνώση πρόσθετης ξένης γλώσσας, εντοπιότητα κ.ά) που θα αξιολογηθούν από εξουσιοδοτηµένη επιτροπή.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του Τελεφερίκ, µέχρι την Τετάρτη 08/5/2013 και ώρα 14:00, µαζί µε ιδιόχειρο βιογραφικό σηµείωµα και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα. (Έντυπα αιτήσεων παρέχονται από το Τελεφερίκ και από την ιστοσελίδα http://www.scc.gr/gr ).

Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από προηγούµενες προκηρύξεις ή πριν τη δηµοσίευση της παρούσας, δεν θα ληφθούν υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Τελεφερίκ Σαντορίνης, τηλέφωνο 2286022978, τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Σηµείωση:
Οι υποψήφιοι πρέπει να µην έχουν κώλυµα διορισµού, ούτε κατά το χρόνο λήξεως της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά τον χρόνο της πρόσληψης, ήτοι:
α) Να µην έχουν καταδικαστεί για κακούργηµα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήµηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκληµα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκληµα οικονοµικής εκµετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
β) Να µην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεµφθεί µε τελεσίδικο βούλευµα για κακούργηµα ή για πληµµέληµα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκηµα αυτό έχει παραγραφεί.
γ) Να µην έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώµατα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
δ) Να µην τελούν υπό στερητική δικαστική συµπαράσταση (πλήρη ή µερική), υπό επικουρική δικαστική συµπαράσταση (πλήρη ή µερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
ε) Να µην έχουν απολυθεί από θέση δηµόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νοµικού Προσώπου του δηµόσιου τοµέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύµβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόµενο σε υπαιτιότητα του εργαζοµένου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη