Τέλος της προεκλογικής περιόδου – Μεγάλη συγκέντρωση της “Θηραϊκής Πολιτείας”

Πολύ μεγάλη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της “Θηραϊκής Πολιτείας”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16/5/14, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ

Λήξη, από τις 12 τα μεσάνυχτα της 16ης Μαΐου, της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7 το πρωί της Κυριακής 18 Μαΐου και θα λήξει στις 7 το απόγευμα, και στη Σαντορίνη θα διεξαχθεί σε 29 εκλογικά τμήματα.

Στις 23:00 της Κυριακής θα ανακοινωθεί η πρώτη ασφαλής στατιστική εκτίμηση για το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στο σύνολο της χώρας, όπως ανακοίνωσε Singular Logic που έχει αναλάβει τη συγκέντρωση και μετάδοση των στοιχείων που θα στέλνονται από τα εκλογικά τμήματα.

Τα αποτελέσματα της Σαντορίνης θα αναρτώνται σε ειδική σελίδα του “ατλαντίς” η οποία προγραμματίζεται να ενημερώνεται λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης, οπότε θα υπάρχει μία πλήρης εικόνα της κατάστασης αρκετά νωρίς.

Στο μεταξύ την Πέμπτη και την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψήφιων δημοτικών παρατάξεων. Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, έγινε η συγκέντρωση του συνδυασμού «Σαντορίνη-Θηρασιά Ενότητα-Αλλαγή», με επικεφαλής τον κο Αντώνη Σιγάλα.

Την Παρασκευή 16 Μαΐου:

Στις 19:30 έγινε συγκέντρωση υποψηφίων, μελών και φίλων της παράταξης «ΕΜΕΙΣ», με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη, στα γραφεία της στον Καρτεράδο.

Στις 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, μίλησε σε μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση (φωτογραφία πάνω), ο νυν δήμαρχος και επικεφαλής της «Θηραϊκής Πολιτείας», κος Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος.

Στις 20:30, στον προαύλιο χώρο του Οινοποιείου Κουτσογιαννόπουλος, έγινε η συγκέντρωση του συνδυασμού «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Χάλαρη.

Στις 20:30 επίσης, στον κινηματογράφο Villaggio, έγινε η κεντρική συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας» με επικεφαλής την κα Μαρία Αργυρού.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη