25.2 C
Santorini
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Σαντορίνη: Τέσσερις συλλήψεις στο αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης 26/6

Mεταξύ των οποίων και συλλήψεις για βιασμό και για κλοπή

Share

Τέσσερις συλλήψεις καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης 26/6 στη Σαντορίνη, μεταξύ των οποίων και συλλήψεις για βιασμό και για κλοπή. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας προχώρησαν σε:

– Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Το μεσημέρι της Τετάρτης 26/6 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

– Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή 
Το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη ένας 63χρονος αλλοδαπός, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ (25/6) παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τραπεζική κάρτα, την οποία χρησιμοποίησε προβαίνοντας σε οικονομική συναλλαγή. Η κλεμμένη κάρτα και το πορτοφόλι κατασχέθηκαν.

– Σύλληψη αλλοδαπού για βιασμό
Το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη επίσης ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία, τα ξημερώματα είχε προβεί σε βιασμό 17χρονης αλλοδαπής.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη