Θεατρική ομάδα για ΑΜΕΑ συστήνει η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης

Έχοντας ως παράδειγμα τον σύλλογο ΑΜΕΑ “Η Γλαύκα” από την Αθήνα, που έχει φιλοξενηθεί δύο φορές τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη για να παρουσιάσει τις πολιτιστικές και αθλητικές του δράσεις, η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης κάνει το επόμενο βήμα και ξεκινά να συντονίζει ανάλογες δραστηριότητες για τα παιδιά και τους ενήλικες με ειδικές ικανότητες που ζουν στο νησί.

Σε συνεργασία με την Εστία Πύργου με εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής που θα συμμετάσχουν εθελοντικά, η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης ανακοινώνει για αρχή τη δημιουργία θεατρικού εργαστηρίου με βιωματικά παιχνίδια για παιδιά και ενήλικες ΑΜΕΑ. Το όλο εγχείρημα θα υποστηρίζεται και από ψυχολόγο.

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας και η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15/2, ώρα 11:00, στην Εστία Πύργου. Την ίδια ώρα θα είναι δυνατή και η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής.

Στόχος της ΕΟΣ είναι οι δραστηριότητες να επεκταθούν προσεχώς και σε παραδοσιακούς χορούς, tae kwon do και κολύμβηση, και οποιαδήποτε συνδρομή προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι καλοδεχούμενη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη