ΚΕΚ Γεννηματάς: Θερινός κύκλος δωρεάν σεμιναρίων για κατοίκους Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

Ανταποκρινόμενο στα αιτήματα πολιτών και φορέων, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ.Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε την έναρξη του πρώτου θερινού κύκλου δωρεάν σεμιναρίων, για τους κατοίκους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα που θα ξεκινήσουν άμεσα, περιλαμβάνουν εξ αποστάσεως σεμινάρια εκμάθησης ξένων γλωσσών, υπολογιστές, φωτογραφία, εργασιακή συμβουλευτική και απευθύνονται στον γενικό ενήλικο πληθυσμό των νησιών, ηλικίας 16+, ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, εκπαιδευτικού επιπέδου ή επαγγελματικής κατάστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα προγράμματα και να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ Γεννηματάς, ενώ ο κατάλογος των αναρτημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα ανανεώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων με νέα σεμινάρια εξ αποστάσεως αλλά και διά ζώσης σε νησιά των δύο νομών.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο των έργων “Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτισης” στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη