Θετικά συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση του ΑΟ Θήρας

Με μια νίκη, μια ήττα αλλά πολλές εμπειρίες στις αποσκευές της επιστρέφει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Θήρας από την Κρήτη, όπου έδωσε φιλικά παιχνίδια συμμετέχοντας σε τουρνουά βόλεϊ.

Στον πρώτο αγώνα που έγινε χθες Σάββατο 6/10 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Σούδας Χανίων η ομάδα ηττήθηκε 3-1 από τον ΑΟ Σούδας (Σετ: 25-12, 26-28, 25-17, 25-23) με την ομάδα νησιού να ανεβάζει την απόδοσή της μετά το πρώτο χαμένο σετ και τελικά να χάνει το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε σήμερα (7/10) το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου επικράτησε της ομάδας -του Αρκαδίου με 3-1 (17-25, 20-25, 25-20, 16-25).

Και τα δύο παιχνίδια βοήθησαν την προπονήτρια Σβετλάνα Πλάζινιτς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Τα δύο δυνατά τεστ με ομάδες πιο έμπειρες, που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες και σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, έδειξαν ότι γίνεται καλή δουλειά φέτος και τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.

Η ομάδα επιστρέφει στη Σαντορίνη αργά απόψε (Κυριακή) βράδυ και θα συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος περί τα τέλη Οκτωβρίου/αρχές Νοεμβρίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη