Σαντορίνη: Θλίψη στη ΔΕΥΑΘ για την απώλεια του Γιώργου Πελέκη

Την αναπάντεχη και πρόωρη απώλεια του Γιώργου Πελέκη, μέλους της οικογένειας της ΔΕΥΑΘ για 28 χρόνια, θρηνεί η Διοίκηση αλλά και το σύνολο του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού της Επιχείρησης.

“Ο αγαπητός Γιώργος υπήρξε επί 28 συναπτά έτη μέλος της οικογένειας της ΔΕΥΑΘ, ένας ακούραστος εργαζόμενος, που στήριξε με την εργατικότητα και την εμπειρία του τα συνεργεία της Υπηρεσίας, αγόγγυστα, με φιλοτιμία και απόλυτη συνέπεια. Πέραν από σωστός επαγγελματίας, υπήρξε και ένας άψογος οικογενειάρχης, πραγματικός στυλοβάτης για τη γυναίκα του και τα παιδιά του, για τους οποίους δυσκολευόμαστε να βρούμε λόγια που να μπορούν, τη δεδομένη στιγμή, να απαλύνουν τον πόνο τους”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΘ Μανόλης Ορφανός.

Τη βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Πελέκη εκφράζει με ανακοίνωσή του και ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΥΑΘ, κάνοντας λόγο για “έναν υπέροχο και εργατικό άνθρωπο, άξιο οικογενειάρχη, του οποίου η ξαφνική απώλεια θα αφήσει μεγάλο κενό στην οικογένεια της ΔΕΥΑΘ”. Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε αντί για στεφάνι, να δοθεί χρηματικό ποσό στην οικογένειά του για να το διαθέσει με όποιον τρόπο επιθυμεί.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη