Την οικονομική και ταμειακή διαχείριση του Λιμενικού Ταμείου αναλαμβάνουν οι υπηρεσίες του Δήμου

Τη ανάθεση της λειτουργίας της Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας στο Δήμο Θήρας αποφάσισε στις 9/7/2013 το Δοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου. Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα αλλά στη συνεδρίαση παρίσταντο μόνο τα πέντε από τα εννέα μέλη του Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου εισηγούμενος το θέμα ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: “Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας υπηρετεί μόνο ένας υπάλληλος, δηλαδή από τις έξι (6) θέσεις που προβλέπονται, οι πέντε (5) θέσεις παραμένουν κενές. Ο μοναδικός υπάλληλος που υπηρετεί, ασχολείται με όλα τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου, τα οποία συνεχώς αυξάνονται και για το λόγο αυτό σας προτείνω όπως την Οικονομική και Ταμειακή Διαχείριση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας αναλάβει ο Δήμος Θήρας, ώστε η λειτουργία τους να εκτελείται με τον καλύτερο τρόπο. Η Οικονομική Διαχείριση θα εκτελείται από υπάλληλο του Δήμου Θήρας , ο οποίος θα ορισθεί με απόφαση του Δημάρχου Θήρας με τον αναπληρωτή του. Η Ταμειακή Διαχείριση θα εκτελείται από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Θήρας.”

Το θέμα αυτό είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, την ερχόμενη Τετάρτη 31/7/2013 καθώς είναι το 8ο θέμα στην ημερήσια διάταξη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη