Σαντορίνη: Το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου 17-18/8

Μεγάλο και με ποικιλία ήταν το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου 17-18/8 για τη Σαντορίνη. Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Αιγαίου, καταγράφηκαν τα παρακάτω:

Συλλήψεις για παραβάσεις σε καταστήματα
Το πρωί του Σαββάτου 17/8, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν έναν 55χρονο αλλοδαπό και τρεις ημεδαπούς ηλικίας 25, 29 και 65 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία καταλάμβαναν τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ.
Το απόγευμα του Σαββάτου 17/8 συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Αστυνομίας Θήρας ένας 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού
Το βράδυ του Σαββάτου 17/8 συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, ένας 54χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους για υπόθεση υπεξαίρεσης.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία και παράβαση ΚΟΚ
Το βράδυ της Κυριακής 18/8, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν έναν 18χρονο ημεδαπό, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία
Στις 18 και 19/8 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 41 και 43 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Γαλλία και το Βέλγιο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Θυμίζουμε πως από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας εξιχνιάστηκε επίσης την Κυριακή 18/8, υπόθεση μαστροπείας και συνελήφθησαν έξι άτομα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη