Σαντορίνη: Το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου 24-25/8

Οκτώ συλλήψεις περιλαμβάνει για τη Σαντορίνη το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για το διάστημα 24-25/8. Ειδικότερα, στη Σαντορίνη καταγράφηκαν τα παρακάτω:

Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Το βράδυ του Σαββάτου 24/8 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 16, 21, 31 και 64 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για παραβάσεις σε καταστήματα
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 25/8 συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Διαφήμιση

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 25/8 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν:
• 42χρονο ημεδαπό γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 1,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 2 αυτοκόλλητα “LSD”, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης και 2 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.
• 23χρονο ημεδαπό γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2,4 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και 6 φαρμακευτικά-ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού
Το βράδυ της Κυριακής 25/8 συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη