Το Blue Star 1 προσωρινά στη θέση του Blue Star Delos

Λίγο πριν την έναρξη των απογευματινών δρομολογίων στη γραμμή Πειραιάς-Σαντορίνη

Τελευταία ενημέρωση 23/6 – ώρα 13:00

Από το Blue Star 1 θα εκτελείται για λίγες ημέρες, από τις 24 μέχρι τις 29 Ιουνίου το καθημερινό πρωινό δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη και επιστροφή, αντικαθιστώντας προσωρινά το Blue Star Delos, το οποίο μεταφέρεται την ίδια περίοδο στο δρομολόγιο Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Ικαρία-Φούρνοι-Σάμος και επιστροφή. Η αναχώρηση του Blue Star 1 από Πειραιά θα γίνεται στις 07:25, αλλά από την πύλη Ε2. Ειδικά για το Σαββατοκύριακο 24-25/6 το πλοίο θα αναχωρήσει στις 08:25 από την ίδια πύλη.

Το Blue Star Delos θα επιστρέψει στα γνωστά πρωινά δρομολόγια (από την πύλη Ε7) για Σαντορίνη στις 30 Ιουνίου, ενώ μια μέρα μετά, από το Σάββατο 1 Ιουλίου το Blue Star 1 θα ξεκινήσει τα απογευματινά δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς-Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, για το διάστημα 1 Ιουλίου έως 11 Σεπτεμβρίου, το Blue Star 1 θα αναχωρεί καθημερινά από την πύλη Ε2 του Πειραιά στις 17:30 για Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη (άφιξη 01:45 της επόμενης). Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή θα προσεγγίζει και τη Σύρο πριν την Πάρο,  ενώ στο δρομολόγιο της Πέμπτης και της Κυριακής δε θα περιλαμβάνεται η Ίος, αλλά μετά τη Σαντορίνη το πλοίο θα προσεγγίζει και το λιμάνι της Ανάφης. Τις ημέρες που το πλοίο θα προσεγγίζει τη Σύρο, η άφιξη στη Σαντορίνη θα είναι στις 02:45 της επόμενης.

Για την επιστροφή, το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά στις 06:45 το πρωί από Σαντορίνη για Ίο (εκτός Δευτέρας και Παρασκευής), Νάξο, Πάρο, Πειραιά (άφιξη 14:45).

Θυμίζουμε ότι εκτός των Blue Star Delos (πρωινό δρομολόγιο) και Blue Star 1 (απογευματινό δρομολόγιο), τη Σαντορίνη προσεγγίζει τρεις φορές την εβδομάδα και τρίτο πλοίο της Blue Star Ferries, το Blue Star Chios, συνδέοντάς την με την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη