Το Έτος Γαστρονομίας ξεδιπλώνει τις πτυχές του

Η κινηματογραφική διάσταση του ΕΤΟΥΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ αναδείχθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου με μία εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Κινηματογραφικής Λέσχης και κατέκλυσε τον “θόλο” του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι, προκειμένου να παρακολουθήσει την ταινία “Είναι ο Θεός μάγειρας;”.

Λίγο πριν την έναρξη της ταινίας ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας κ. Χριστόφορος Βαμβακούσης έκανε μία σύντομη παρουσίαση της διαχρονικής σχέσης της Γαστρονομίας και Κινηματογράφου και στη συνέχεια για το ΕΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ μίλησαν ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, ο εστιάτορας Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων κ. Ματθαίος Δημόπουλος, και ο οικοδεσπότης της βραδιάς κ. Πέτρος Βαμβακούσης, διευθυντής του Οινοποιείου Μπουτάρη στη Σαντορίνη και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Οινοποιών Σαντορίνης.

Μετά την ταινία, στο χώρο υποδοχής του Οινοποιείου Μπουτάρη, προσφέρθηκαν εδέσματα “στο ύφος του Έτους Γαστρονομίας”, ευγενική προσφορά των επιχειρήσεων: εστιατόριο Σελήνη – Πύργος, εστιατόριο Νυχτέρι – Καμάρι, εστιατόριο Σκάλα – Οία, ταβέρνα Κρινάκι – Φοινικιά, ταβέρνα Αρμενιστής – Έξω Γιαλός Καρτεράδου, καφέ Σκίζα – Οία, αρτοποιείο Ερωτόκριτος – Καρτεράδος, Άνυδρο – Μεγαλοχώρι, Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων – Πύργος.

Το κρασί που συνόδευσε τα εδέσματα, η διάθεση του χώρου και του εξοπλισμού εστίασης, ήταν ευγενική χορηγία του Οινοποιείου Μπουτάρη – Μεγαλοχώρι Θήρας.

Η βραδιά έκλεισε με μουσικές γεύσεις που εθελοντικά πρόσφεραν φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη