Το φεστιβάλ “Orange Water 3” και φέτος στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης

Εγκαίνια το Σάββατο 10/6 με την έκθεση Reflections of Origins

Με την έκθεση Reflections of Origin εγκαινιάζεται, το Σάββατο 10 Ιουνίου, το διεθνές φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης “Orange Water 3”, που θα φιλοξενείται στους χώρους του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης (SAF), στη Βλυχάδα.

Το Φεστιβάλ αποτελεί γέφυρα πολιτισμού μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας, περιλαμβάνοντας εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, βιντεοπροβολές και εγκαταστάσεις από διακεκριμένους Έλληνες, Ολλανδούς αλλά και άλλων εθνικοτήτων εικαστικούς. Στην έκθεση αυτή, της οποίας την επιμέλεια έχει ο Αποστόλης Ζολωτάκης, συμμετέχουν οι: Κατερίνα Καλούδη, Κάτωνας Ασιμής, Ευγενία Κουμαντάρου, Τίτα Μπονάτσου, Απόστολος Φανακίδης, Έφη Φουρίκη, Δανάη Στράτου, Hansjürgen Gartner, Joachim-Lothar Gartner, Henny van der Meer, Gert van Oortmerssen, Eva Petrič και John Sikking.

[adning id="140783"]


Κατά τα έτη 2015 (Orange Water 1) και 2016 (Orange Water 2), συμμετείχαν 91 εικαστικοί σε 21 σημαντικούς χώρους τέχνης και μουσεία, τελώντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και της Ολλανδικής Πρεσβείας. Το 2017, το Orange Water 3 έχει αφετηρία το SAF για να συνεχίσει το ταξίδι του στην υπόλοιπη Ελλάδα και να ολοκληρωθεί το 2018 με δράσεις στο εξωτερικό. Φέτος μάλιστα θα συμπεριλάβει και άλλες τέχνες, ενώ θα συνεργαστεί με εικαστικές πλατφόρμες όπως οι: Focus Europa (Γερμανία), Bildrecht (Αυστρία), T-short (Ελλάδα).

Τα εγκαίνια της έκθεσης Reflections of Origin, στο πλαίσιο του Orange Water 3 θα γίνουν το Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 21:30. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου και θα είναι επισκέψιμη 10:00-18:00, με ελεύθερη είσοδο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη