Γ.Ν. Θήρας: Το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα παρέχει υψηλή φροντίδα και περίθαλψη

Τέσσερις ιατροί στελεχώνουν πλέον το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα του Γ.Ν. Θήρας, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς, διενεργώντας τόσο μαιευτικές επεμβάσεις (22 τοκετοί τον Σεπτέμβριο), όσο και γυναικολογικές επεμβάσεις μέσω λαπαροσκοπικής μεθόδου. Πρόκειται γαι τους ιατρούς Κριτσωτάκη Ιάσονα, Παπαποστόλου Θαλή, Καραμπότση Κωνσταντίνο, Παρασχάκη Ανθούλα, ενώ επικουρικά το έργο τους υποστηρίζουν και οι ιατροί Κωνσταντίνος Πατσούρας και Γεώργιος Μαρουδιάς από το νοσοκομείο “Αττικόν”.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Γ.Ν. Θήρας, πρόσφατα διενεργήθηκε στο νοσοκομείο επέμβαση εξωμητρίου σε Γαλλίδα ασθενή η οποία διένυε την 6η εβδομάδα κύησης και προσήλθε στα Επείγοντα του νοσοκομείου με έντονο πόνο και αιμορραγία. Επίσης, 54χρονη γυναίκα με κύστη ωθοήκης 6 εκατοστών υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπίκη επέμβαση και την επόμενη ημέρα εξήλθε από το νοσοκομείο, ενώ λίγες μέρες αργότερα ασθενής με ιστορικό ανοικτής χειρουργικής επέμβασης αφαίρεσης εξαρτήματος υπεβλήθη σε ολική λαπαροσκοπική υστερεκτομή λόγω αιμορραγιών. Η τελευταία επέμβαση ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη καθώς η ασθενής παρουσίαζε περιτοναϊκές συμφύσεις.

“Το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα του Γ.Ν. Θήρας λειτουργεί με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται άμεσα και με ασφάλεια με σκοπό την παροχή υψηλής φροντίδας και περίθαλψης στις γυναίκες της Σαντορίνης και των όμορων νησιών” καταλήγει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη