To iPhone 6 και το ρολόι καρπού παρουσίασε η Apple

Τη νέα έκδοση του “έξυπνου” κινητού τηλεφώνου της παρουσίασε σήμερα, 9/9/14, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, η Apple. Πρόκειται για το iPhone 6 που εκτός από το βασικό μοντέλο βγαίνει και στην έκδοση iPhone 6 plus. Το λειτουργικό σύστημα και για τα δύο μοντέλα είναι το iOS 8 σε εκδόσεις 16GB, 64GB και 128GB. Τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι χρυσό, ασημί και ανοιχτό γκρι.

Πρόκειται για τα πιο λεπτά iPhone που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, με το iPhone 6 να έχει πάχος μόλις 6,9 χιλιοστά και οθόνη 4,7 ιντσών και το iPhone 6 plus να έχει πάχος 7,1 χιλοστά και οθόνη 5,5 ιντσών. Και οι δύο εκδόσεις έχουν οθόνες Retina HD. Η ανάλυση οθόνης στο iPhone 6 είναι 1334×750 με 326 pixels ανά ίντσα ενώ στο iPhone 6 Plus η ανάλυση φτάνει τα 1920×1080 με 401 pixels ανά ίντσα. Η ενσωματωμένη κάμερα είναι 8MP.

iphone6_2

Η Apple παρουσίασε επίσης και το καινούριο της προϊόν, το Apple Watch, που είναι ένα ρολόι καρπού που διαθέτει και εφαρμογές σχετικές με την υγεία και την άθληση. Συνεργάζεται με iPhone σειράς 5 και 6.

apple_watch

Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της Apple μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.apple.com

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη