INV: Το κλειδί για αξέχαστες τουριστικές εμπειρίες στη Σαντορίνη

Αρκεί να πας στα διάσημα και πολυφωτογραφημένα σημεία ενός τόπου που επέλεξες για διακοπές, για να πεις ότι τα είδες όλα; Και αν όντως τα είδες, σίγουρα τα έζησες όλα; Τα τελευταία χρόνια οι ταξιδιώτες δεν αρκούνται απλώς στην επίσκεψη των ξακουστών τοπόσημων της περιοχής που επισκέπτονται, αλλά τείνουν να αναζητούν μοναδικές εμπειρίες, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους, δημιουργώντας τελικά αξέχαστες αναμνήσεις.

Αυτό το γνωρίζουν καλά τα στελέχη του INV, του νέου τουριστικού γραφείου που λειτουργεί από φέτος στο κέντρο των Φηρών, προσφέροντας μεγάλη γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που δημιουργούν μια αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες και δίνουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στην παραμονή τους στη Σαντορίνη.

Για όσους σχεδιάζουν τις διακοπές των ονείρων τους, για όσους ψάχνουν κάτι που θα τους εμπνεύσει στο ταξίδι τους ή για όσους θέλουν απλά να βυθιστούν στη φυσική γοητεία της Σαντορίνης, το INV έχει την ανάλογη πρόταση, εστιάζοντας στην ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και των μοναδικών χαρακτηριστικών του νησιού.

Βασικές υπηρεσίες του γραφείου:

  • Καθημερινές θαλάσσιες εκδρομές με τουριστικά σκάφη 24 ατόμων από το Παλιό Λιμάνι των Φηρών, είτε 4ωρη πρωινή στο ηφαίστειο και στη Θηρασιά, είτε 5ωρη απογευματινή με φαγητό επί του σκάφους που πιάνει και την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Δείτε αναλυτικά εδώ.
  • Καθημερινές οδικές εκδρομές, διάρκειας 4 ωρών, με βαν έως 8 ατόμων σε δύο διαφορετικές διαδρομές με αφετηρία τα Φηρά. Η μία συνεχίζει στην Οία και περιλαμβάνει και γευστική δοκιμή κρασιού σε οινοποιείο, ενώ η άλλη κατευθύνεται στα νότια του νησιού και σε σημεία με υπέροχη θέα στην καλντέρα. Δείτε αναλυτικά εδώ.
  • Καθημερινά μαθήματα μαγειρικής στο Ημεροβίγλι, διάρκειας 3 ωρών, με προετοιμασία τεσσάρων πιάτων ελληνικής κουζίνας σε κλασική ή vegan εκδοχή. Στο τέλος οι επισκέπτες απολαμβάνουν το μενού που ετοιμάστηκε και το συνοδεύουν με σαντορινιό κρασί. Δείτε αναλυτικά εδώ.

Μέσω του δικτύου επιλεγμένων συνεργατών, το INV προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα άλλων τουριστικών υπηρεσιών όπως: transfer/ταξί, κρουαζιέρες με καταμαράν, φωτογραφίσεις με flying dress, εκδρομές με ελικόπτερο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων/μοτοσικλετών, φύλαξη αποσκευών κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις δείτε εδώ. Για εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με το μέγεθος του γκρουπ σας, επικοινωνήστε στα τηλ. 2286081410 και 6975712949 ή μέσω email στο info@invsantorini.com.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη