WKF 2017: Το πανευρωπαϊκό ραντεβού του kickboxing στη Σαντορίνη

1-6 Μαΐου στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο αθλητικός σύλλογος “Karamolegos Team”, η παγκόσμια ομοσπονδία World Kickboxing Federation και η WKF Greece διοργανώνουν 1 – 6 Μαΐου 2017 τους πανευρωπαϊκούς αγώνες WKF Santorini Cup 2017 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Για μία εβδομάδα η Σαντορίνη θα αποτελεί το κέντρο της Ευρώπης στο άθλημα του Kick Boxing και στον χώρο των δυναμικών αθλημάτων. Αθλητές διαφόρων ηλικιών από είκοσι χώρες θα βρεθούν στο ΔΑΠΠΟΣ και θα αγωνιστούν σε δύο ρινγκ και σε συνολικά πέντε αγωνιστικά τερέν.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί των κατηγοριών με πέντε διεθνείς τίτλους, ενώ καλεσμένος θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο θρύλος του kickboxing και δεκαεπτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης.

Οι αγώνες στις 3-4-5 Μαΐου 2017 θα διεξαχθούν 10:00-17:00, με δωρεάν είσοδο για τους θεατές, ενώ το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20:00 με τιμή εισόδου στα 10 ευρώ.

[adning id="140783"]

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας, ενώ εξαιρετικά σημαντική θεωρείται και η συμβολή του κ. Γιώργου Περγιάλη επόπτη των αγώνων και του κ. Αρτέμη Καραμολέγκου που προσωπικά συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο θεσμός να διεξαχθεί στη Σαντορίνη. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.wkfgreece.gr και στο τηλέφωνο 6973834559.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη