Το περιοδικό Γεωργία-Κτηνοτροφία και στα περίπτερα

Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην έγκυρη και ουσιαστική αγροτική ενημέρωση, το περιοδικό Γεωργία-Κτηνοτροφία, από τις εκδόσεις ΑγροΤύπος, αλλάζει τον τρόπο διάθεσης και την τιμή του για να είναι πιο προσιτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Την τρέχουσα περίοδο με τον αγροτικό κόσμο σε αναταραχή και με τον αγροτοδιατροφικό τομέα να αποτελεί βασικό παράγοντα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, η γνώση αλλά και η ουσιαστική ενημέρωση αποτελούν απαραίτητα εφόδια. Την ανάγκη ανάπτυξης της αγροτικής παραγωγής μέσω διάδοσης της γνώσης έρχεται να καλύψει το ανανεωμένο περιοδικό Γεωργία-Κτηνοτροφία.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Δρ Κ.Ν. Γιαννοπολίτης: «Το περιοδικό Γεωργία-Κτηνοτροφία έχει αποκτήσει την πείρα να αξιολογεί σωστά τις καταστάσεις και να βασίζεται σε ανθρώπους που αγαπούν το χώρο και γνωρίζουν τα πράγματα ώστε να προσφέρει την ουσιαστική ενημέρωση, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εντυπωσιασμούς. Και όλοι χρειάζονται αυτού του είδους την ενημέρωση για να στηριχθούν και να παραμείνουν στον πρωτογενή τομέα. Σήμερα, που ο τομέας κτυπιέται ανελέητα όσο ποτέ άλλοτε, χρειάζεται περισσότερο η στήριξη και η προβολή των ουσιαστικών προβλημάτων. Γι’ αυτό αποφασίσαμε από φέτος το περιοδικό να διατίθεται και στα περίπτερα, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο σε όλους να το βρίσκουν.”

Το περιοδικό θα είναι διαθέσιμο στα περίπτερα το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα, στην τιμή των 3 ευρώ, με άρθρα τεχνικά αλλά και άρθρα ανάλυσης της επικαιρότητας. Το τεύχος Ιανουαρίου του Γεωργία – Κτηνοτροφία κυκλοφορεί ήδη.

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη