Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Το πλάνο συμμετοχής σε τουριστικές εκθέσεις για το 2017-2018

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού καλεί δήμους και τουριστικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες προβολής που τους παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του τριετούς Στρατηγικού Σχεδίου Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την περίοδο 2017-2018 θα πάρει μέρος σε σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συνεχίζοντας δυναμικά τις ενέργειες για την ενίσχυση της θέσης της στην τουριστική βιομηχανία, την καθιέρωση ενός διακριτού, ελκυστικού, αυθεντικού τουριστικού προϊόντος και την ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας του κάθε προορισμού ξεχωριστά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσα και από τη συμμετοχή της στις τουριστικές εκθέσεις, προβάλλεται με ενιαία εικόνα και περιεχόμενο ως προορισμός εναλλακτικών εμπειριών.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας φιλοξενεί δωρεάν τους νησιωτικούς δήμους στα περίπτερά της και καλεί επίσης τους επιχειρηματίες του τουρισμού να πάρουν μέρος στις τουριστικές εκθέσεις κάτω από την ομπρέλα της. “Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει καταφέρει με μοντέρνας αισθητικής περίπτερα, τα οποία αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νησιωτικό στοιχείο, να αφήνει δυνατό το στίγμα της στις τουριστικές εκθέσεις που παίρνει μέρος. Εργαζόμαστε συστηματικά και στοχευμένα για να προβάλουμε τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρουν τα νησιά. Σε αυτή μας την προσπάθεια να αναδείξουμε τον πολυσχιδή χαρακτήρα του τουριστικού μας προϊόντος και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που προσφέρει το Νότιο Αιγαίο, καλούμε να συμμετέχουν όλοι οι νησιωτικοί δήμοι και οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, οι επιχειρηματίες του τουρισμού“, δηλώνει η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

[adning id="140783"]


Ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για  την περίοδο 2017-2018 έχει ως ακολούθως:

2017
ΧΩΡΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΑΓΓΛΙΑ (ΛΟΝΔΙΝΟ) WTM | 06-08/11/2017
ΠΟΛΩΝΙΑ (ΒΑΡΣΟΒΙΑ) GRECKA PANORAMA | 01-03/12/2017
ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ) ΜΙΤΕ | 19-22/10/2017
ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ) ERGO MARATHON EXPO | 09-11/11/2017
ΕΛΛΑΔΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) PHILOXENIA | 10-12/11/2017
ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ) GREEK TOURISM EXPO | 08-10/12/2017
2018
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΒΕΡΟΛΙΝΟ) ΙΤΒ
ΡΩΣΙΑ (ΜΟΣΧΑ) MITT
ΓΑΛΛΙΑ (ΠΑΡΙΣΙ) Salon Mondial du Tourisme
ΣΟΥΗΔΙΑ (ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ) Mediterranean Panorama
ΙΤΑΛΙΑ (ΜΙΛΑΝΟ) BIT
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ) Tour Natur
ΑΓΓΛΙΑ (ΛΟΝΔΙΝΟ) WTM
ΕΛΛΑΔΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) Philoxenia
ΠΟΛΩΝΙΑ (ΒΑΡΣΟΒΙΑ) Grecka Panorama
ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ) Greek Tourism Expo
ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ) Athens Ergo Marathon Expo
ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ) Greek Travel Show
ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ) ΜΙΤΕ

Οι δήμοι των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου καθώς και οι άμεσα εμπλεκόμενοι στον τομέα του τουρισμού (ξενοδοχεία-καταλύματα, τουριστικά πρακτορεία, επιχειρήσεις εστίασης και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις) που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις τουριστικές εκθέσεις μέσω της ΠΝΑΙ, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ttd@pnai.gov.gr (για τα Δωδεκάνησα) και f.parabaloy@1730.syzefxis.gov.gr (για τις Κυκλάδες) καθώς επίσης στα τηλέφωνα 2241360515 και 2281077280 αντίστοιχα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη