Το πρώτο charter από τη Ρωσία είναι γεγονός – Φωτογραφίες

Το Boeing 737-800 της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Transaero προσγειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου 18/5 στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, προερχόμενο από την Αγία Πετρούπολη. Επρόκειτο για την πρώτη πτήση charter από τη Ρωσία προς τη Σαντορίνη που εγκαινίασε μια σειρά πτήσεων που θα εκτελούνται όλο το καλοκαίρι από την πολύ μεγάλη, αλλά ουσιστικά άγνωστη για το νησί αγορά της Ρωσίας.

Μετά το έλεγχο των διαβατηρίων και την παραλαβή των αποσκευών τους οι πρώτοι επιβάτες κατευθύνθηκαν προς την έξοδο του κτηρίου του αεροδρομίου όπου τους περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας κ. Άρης Χλωρίδης και αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Μανώλη Καραμολέγκο, τους καλωσόρισαν, τους υποδέχθηκαν θερμά και τους προσέφεραν αναμνηστικά δώρα. Η Ένωση Ξενοδόχων μάλιστα προσέφερε και μια εβδομάδα διακοπές, τον επόμενο Μάιο, στα δύο πρώτα ζευγάρια που έφθασαν φέτος ενώ ο επρόσωπος του tour operator, που είχε ναυλώσει το αεροπλάνο, δεσμεύθηκε ότι θα διαθέσει δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια.

Στη συνέχεια όλοι οι επιβάτες κατευθύνθηκαν στην καφετέρια Olympico, απέναντι από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, όπου τους περίμενε πλούσιος μπουφές, υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής μουσικής. Η υποδοχή στο Olympico ήταν πρωτοβουλία του Διευθύντος Συμβούλου της Ωκεανίς ΑΕ και πρώην Δημάρχου Θήρας κ. Άγγελου Ρούσσου και έγινε με τη συνεργασία του Beleon Tours.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
(μικρή αναμονή για να εμφανισθούν οι φωτογραφίες,
με τα βελάκια κινείστε από τη μία φωτογραφία στην άλλη)

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη