Hostlet – Το πρώτο εγχειρίδιο χρήσης κάθε σπιτιού μαζί με τουριστικό οδηγό της περιοχής

Μια νέα πρόταση για τα σπίτια βραχυχρόνιων μισθώσεων - Όλα όσα χρειάζεται ο επισκέπτης, συγκεντρωμένα σε ένα έντυπο/περιοδικό

Καλωσορίζουμε στη Σαντορίνη το Hostlet, μια πρωτότυπη ιδέα, ένα νέο εγχείρημα που ξεκίνησε από το νησί μας με σκοπό να καλύψει μία νέα ανάγκη της σύγχρονης εποχής, να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν και την παροχή υπηρεσίας και να μειώσει το κόστος και τον χρόνο διαχείρισης των καταλυμάτων βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Το Hostlet είναι το πρώτο έντυπο σε μορφή περιοδικού με λεπτομερείς οδηγίες για το σπίτι, καθώς και για το που βρίσκεται οτιδήποτε παρέχεται και θα χρειαστεί ο επισκέπτης σας.

Η έκδοση του κάθε Hostlet αφορά το εκάστοτε σπίτι ξεχωριστά. Το εξώφυλλο καθώς και ο τίτλος του περιοδικού αποτελούνται από φωτογραφία του σπιτιού και το όνομά του αντίστοιχα. Οι πρώτες σελίδες προσαρμόζονται στις ανάγκες του καταλύματος, καλωσορίζουν τον επισκέπτη και αποτελούν ένα αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης με σκοπό τη διευκόλυνσή του. Πώς ξεκλειδώνει η πόρτα, κωδικός WiFi, σύντομες οδηγίες για το πώς δουλεύει το πλυντήριο και άλλες συσκευές, κανόνες του σπιτιού, κανόνες της γειτονιάς είναι μόνο μερικές από τις πληροφορίες που μπορούν να συμπεριλαμβάνονται στο δικό σας Hostlet. Παρουσιάζονται επίσης οι εκδρομές και οι δραστηριότητες που προτείνει ο οικοδεσπότης με τα στοιχεία επικοινωνίας του, καθώς και οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση σεισμού, φωτιάς κ.α.

Στις επόμενες σελίδες του περιοδικού ακολουθεί ένας συνοπτικός οδηγός, παρέχοντας στον επισκέπτη πληροφορίες για το τι μπορεί να δει και να κάνει σε κάθε περιοχή.

Η ρομαντική προσέγγιση της ομάδας του Hostlet είναι να παροτρύνει τους επισκέπτες να “αποσυνδεθούν” για λίγο, να αφήσουν το κινητό, το tablet και το internet και να εμπιστευτούν τον οικοδεσπότη μέσα από ένα έντυπο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη