“Φωνή Αιγαίου”, μια επίκαιρη ματιά από το 2004 για το σήμερα

Προβολή του ντοκιμαντέρ της Λυδίας Καρρά, την Παρασκευή 31/5 στο Villaggio

Την προβολή του ντοκιμαντέρ της Λυδίας Καρρά “Φωνή Αιγαίου” έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 31/5, ώρα 19:00, στον κινηματογράφο Villaggio στο Καμάρι, η Τοπική Επιτροπή Σαντορίνης της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ).

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ του 2004 που παραμένει και σήμερα επίκαιρο, καθώς αναφέρεται στη δόμηση και ιδιαίτερα την αυθαίρετη, που αλλοιώνει το φυσικό και αρχιτεκτονικό τοπίο των νησιών του Αιγαίου, μεταξύ των οποίων και της Σαντορίνης, με τις γνωστές αρνητικές επιπτώσεις -ποιοτικές και οικονομικές- τόσο στο τουριστικό προϊόν όσο και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα προβληθεί η ταινία στη Σαντορίνη. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΕΛΛΕΤ δημοσιεύονται σύντομα αποσπάσματα, δίνοντας μια πρώτη γεύση.

Αμέσως μετά την προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα “Σαντορίνη SOS: Ευκαιρία για νέες επιλογές”, με στόχο να ενισχυθεί η ευαισθητοποίηση/κινητοποίηση όλων προς την κατεύθυνση αναστροφής της υποβάθμισης του νησιού. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Τάσος Τελλογλου, ενώ το “παρών” θα δώσει και η κα Λυδία Καρρά, Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΕΤ και δημιουργός της ταινίας.

Παρασκευή 31/5 | Ώρα 19:00 | Κινηματογράφος Villaggio, Καμάρι | Είσοδος ελεύθερη

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη