“Του Φεγγαριού και του Έρωτα” Πανσέληνος στον Αρχαιολογικό Χώρο Ακρωτηρίου

Η ΚΑ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων ανοίγει το βράδυ της Πανσελήνου, 31 Αυγούστου 2012, 21.00-24.00, Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους στις Κυκλάδες, στη Σάμο και στην Ικαρία (τα περισσότερα από αυτά ανοίγουν για πρώτη φορά για το κοινό νυκτερινές ώρες).

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, που έχει γενικό τίτλο “Του Φεγγαριού και του Έρωτα”, περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις και γίνεται σε απόλυτα εθελοντική βάση καθώς τόσο το προσωπικό όσο και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν δεν ζήτησαν, ούτε δέχτηκαν αμοιβή για τις υπηρεσίες του;.

Στη Σαντορίνη θα είναι ανοιχτός ο Αρχαιολογικός Χώρος Ακρωτηρίου, όπου τη νύχτα αυτή θα τη μοιραστεί με Σαντορινιούς και Έλληνες και ξένους επισκέπτες, η Μαρίζα Κωχ.

Η Μαρίζα Κωχ έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα από κοινού με τον μεγάλο τζαζίστα Βασίλη Ρακόπουλο και τους εξαιρετικούς σολίστες Θωμά Δρόσο (κλαρίνο), Ηλία Βαμβακούση (ούτι, τραγούδι) και Τζένη Ντούρου (κρουστά). Η Φάτα Μοργκάνα μέσα από το ατέρμονο ταξίδι της μας χαρίζει ακόμη έναν αντικατοπτρισμό της αρχαίας Σαντορίνης!

Ακόμα θα τραγουδήσει η Μαργαρίτα Καραμολέγκου. Η βραδιά θα ξεκινήσει με το «Χάρτινο το Φεγγαράκι» του Μάνου Χατζιδάκι που θα τραγουδήσει η Μαρίζα Κωχ συνοδευόμενη από τη χορωδία Βουρβούλου «Άγιος Ευστράτιος».

Δείτε το σχετικό πληροφοριακό έντυπο – πρόγραμμα που εκδόθηκε από την ΚΑ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και του οποίου τη δαπάνη εκτύπωσης κάλυψε η “Ενωση των Φίλων Δήλου-Ρήνειας” εδώ: panselinos_31Aug12_KA_EKPA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη