Τουρνουά basket 3Χ3: Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχών

basket_3x3_santorini
κλικ για μεγάλο μέγεθος

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης ενημερώνει πως σήμερα (7/5/15) είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης των αιτήσεων για συμμετοχή στο τουρνουά “3Χ3”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται είτε στα τα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ο.Κ www.basket.gr.

Το τουρνουά διοργανώνεται από τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ, την Ε.Σ.Κ.Κ και την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης και πρόκειται για μία γιορτή του μπάσκετ όπου αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 18 ετών (γεν.1997 – 2007) θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, φτιάχνοντας ομάδες με το σχολείο τους, με το σωματείο τους ή απλά με την παρέα τους

Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται από τρεις παίκτες κι έναν αναπληρωματικό και σύμφωνα με την ηλικία του μεγαλύτερου ηλικιακά αθλητή τους θα κατατάσσεται σε μία απ’ τις 9 κατηγορίες ομάδων. Οι αγώνες θα ολοκληρώνονται είτε με τη συμπλήρωση των 16 πόντων για μία ομάδα, είτε στα 20 λεπτά, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελούνται τρεις ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα.

Επίσης, εκτός απ’ τους καθιερωμένους αγώνες το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαγωνισμό τρίποντων και διαγωνισμό ελευθέρων βολών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη