Τριήμερο αφιερωμένο στο τένις, στο Playland

Αγώνες επίδειξης και προπονήσεις τένις για μικρούς και μεγάλους θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο τριήμερο της Αποκριάς, 12-14 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Playland, στη Μεσαριά.

Το πρόγραμμα του τριημέρου έχει ως εξής:

Σάββατο 12 Μαρτίου
Στις 20:00 θα γίνει αγώνας επίδειξης μεταξύ των πρωταθλητών Νίκου Τάτση και Γιώργου Μαμάση.

Κυριακή 13 Μαρτίου
Από τις 10:00 το πρωί και έπειτα οι έμπειροι προπονητές Νίκος Τάτσης και Γιώργος Μαμάσης θα περιμένουν στα  γήπεδα τα παιδιά του νησιού που θέλουν να αρχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα του τένις. Τα παιδιά που ήδη ανήκουν στην ακαδημία Santorini Tennis Club θα προπονηθούν σε γκρουπ που έχουν σχηματιστεί από την προπονήτριά τους, κυρία Μαρία Καραγιάννη. Το πρόγραμμα της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με αγώνα επίδειξης διπλού ανδρών.

Δευτέρα 14 Μαρτίου
Ααπό τις 10:00 το πρωί και μετά το team των έμπειρων προπονητών περιμένει στα γήπεδα όλους τους ενήλικες που έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο τένις, αλλά και όσους επιθυμούν να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με την κοπή της πίτας του Santorini Tennis Club που θα συνοδευτεί από δώρα προς τους τυχερούς που θα πετύχουν το φλουρί.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη