trivago: Εκτός 10άδας δημοφιλών προορισμών η Ελλάδα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πάντα καλά ενημερωμένου Tourism Lobby oι προορισμοί της Ισπανίας κυριαρχούν στη λίστα με τους δέκα δημοφιλέστερες περιοχές για καλοκαιρινές διακοπές διεθνώς σύμφωνα με την ανάλυση της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr.

Οι Eυρωπαίοι κατά βάση επιλέγουν Eυρώπη για αυτό το καλοκαίρι και αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η «ηχηρή» απουσία της Ελλάδας από τη λίστα των 10 δημοφιλέστερων προορισμών.

Η Ισπανία αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι έχει την τιμητική της καθώς από τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς οι τέσσερις βρίσκονται στην Ισπανία (Βαρκελώνη, Μαγιόρκα, Σαλού και Μπένιντορμ) ενώ με δύο προορισμούς εκπροσωπούνται στη λίστα η Ιταλία (Ρώμη και Ρίμινι) και η Αμερική (Νέα Υόρκη και Ορλάντο).

Κατά τι θετικότερα είναι τα πράγματα ως προς τους Νορβηγούς και τους Ιταλούς. Στην πέμπτη θέση των προτιμήσεων των Νορβηγών βρίσκεται η Ρόδος και στην όγδοη θέση ο Πλατανιάς Χανίων. Για τους Ιταλούς έχουμε παρουσία στην 16η θέση με τη Μύκονο και στη 17η θέση με τη Ρόδο.

Η μεγαλύτερη αρνητική έκπληξη για την Ελλάδα έρχεται από τη Γερμανία, καθώς οι ελληνικοί προορισμοί απουσιάζουν από τη λίστα των… 100 δημοφιλέστερων γερμανικών προορισμών για αυτό το καλοκαίρι!!!

Πηγή: tourismlobby.blogspot.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη