Trivago: Σε Φηροστεφάνι, Ημεροβίγλι, Φηρά η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Μάιο

trivago_newΣύμφωνα με τα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών της www.trivago.gr (trivago Hotel Price Index (tHPI) για το μήνα Μάιο, όσο το καλοκαίρι πλησιάζει, οι δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί ανεβάζουν τις τιμές τους σε σχέση με τον ίδιο μήνα τον περασμένο χρόνο.

Η μεγαλύτερη αύξηση τιμών παρατηρείται στο Φηροστεφάνι, με ποσοστό που αγγίζει το 53% σε σχέση με το Μάιο του 2013 (130 ευρώ μέση τιμή διανυκτέρευσης για το Μάιο 2013 έναντι 199 ευρώ ανά διανυκτέρευση για το Μάιο 2014). Τη δεύτερη θέση στην αύξηση τιμών καταλαμβάνει και πάλι η Σαντορίνη, και πιο συγκεκριμένα το Ημεροβίγλι, με ποσοστό αύξησης 49% και μέση τιμή ανά διανυκτέρευση στα 283 ευρώ ανά διανυκτέρευση έναντι 190 ευρώ τον περασμένο Μάιο. Στην τρίτη θέση συναντάμε και πάλι τη Σαντορίνη, με τα Φηρά αυτή τη φορά, με ποσοστό αύξησης 46% σε σχέση με το Μάιο 2013 και τη μέση τιμή διανυκτέρευσης να εκτοξεύεται στα 158 ευρώ έναντι 108 ευρώ ανά διανυκτέρευση τον περασμένο Μάιο.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν τα Χανιά στην τέταρτη θέση με αύξηση 32% και με σχετικά χαμηλή μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 82 ευρώ έναντι 62 πέρυσι τέτοια εποχή, και η Αθήνα στην πέμπτη θέση με αύξηση 26% και μέση τιμή στα 106 ευρώ αντί 84 τον Μάιο του 2013.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη