Volcanica 2016: Με μια βόλτα θα τα δείτε όλα!

Δύο περίπου εβδομάδες πριν την έναρξη της μεγάλης επαγγελματικής έκθεσης Volcanica 2016, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, στις 23-25 Μαρτίου, ήδη πολλές επιχειρήσεις έχουν κλείσει περίπτερα για την προβολή των υπηρεσιών και των προιόντων τους.

Εκτός της διαφημιστικής προβολής στο ατλαντίς από τις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, η έκθεση προβάλλεται και μέσω ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών σε Σαντορίνη, Νάξο και Σύρο. Επίσης έχουν τυπωθεί 20.000 προσκλήσεις που μοιράζονται καθημερινά εντός Σαντορίνης, ενώ έχουν ήδη αποσταλεί ταχυδρομικά σε Ίο (500) Σίκινο (150) Φολέγανδρο (500) Ανάφη (150) και Νάξο (4000).

Με ποικιλία εκθεμάτων που αφορούν τον ξενοδόχο, τον εστιάτορα ή τον ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού, η Volcanica φιλοδοξεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς που πέρα από ανταγωνιστικές τιμές προσφέρει και υποστήριξη, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για μια αγορά που είναι ανοικτή όλες τις ημέρες και κινείται σε εντατικούς ρυθμούς από την αρχή έως το τέλος της σεζόν.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε στο www.volcanica.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη