Βόλεϊ: Με 11 ομάδες το πρωτάθλημα Α1 Γυναικών – Στις 20/9 η κλήρωση στη Νάξο

Το πρωτάθλημα Α1 γυναικών 2014-15 θα γίνει με 11 ομάδες αντί για 12 μετά την αποχώρηση του Φ.Ο. Βριλησίων. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) σήμερα 6/9/14 αποφάσισε, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, κατά πλειοψηφία να μην προχωρήσει στην αντικατάσταση του Φ.Ο. Βριλησίων.  Αναμένεται σχετική επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.

Στο μεταξύ την ημερομηνία πραγματοποίησης της κλήρωσης της Α1 Βόλεϊ Γυναικών έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΟΠΕ η οποία στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, θα διοργανωθεί το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου στη Νάξο μια ξεχωριστή παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος.

Στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων θα φιλοξενηθεί η εν λόγω εκδήλωση, καθώς και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών 2014-2015 (το Σάββατο 20/9), οι οποίες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ.

Συνδιοργανωτές θα είναι ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και φυσικά ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν., ενώ η εκδήλωση που θα πλαισιωθεί και με διάφορα άλλα happenings θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο «Santana Beach Resort» στην περιοχή Αγ. Άννα Νάξου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του γυναικείου βόλεϊ για την σεζόν 2014-2015 θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες».

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη