Βουλευτικές εκλογές: Ενισχυμένο το ΚΚΕ στη Σαντορίνη

Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στη Σαντορίνη σε ανακοίνωσή του σχετικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 αναφέρει τα εξής

“Το ΚΚΕ χαιρετίζει τους κατοίκους των νησιών της Επαρχίας Θήρας που το στήριξαν και συνέβαλαν στην αύξηση της δύναμής του. Ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους που για πρώτη φορά ψήφισαν ΚΚΕ εκτιμώντας τη συνέπεια, τη σταθερότητα και την ανιδιοτέλειά του.

Το ΚΚΕ βγήκε ενισχυμένο σε όλη τη χώρα με αύξηση σε ψήφους και βουλευτές. Στη Σαντορίνη και Θηρασιά η αύξηση από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2012 ξεπερνάει το 50%. Ανάλογη είναι και στα νησιά Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο και Ανάφη.

Κάθε ψήφος είναι μια δέσμευση για μας.

Δεσμευόμαστε, γενικά και τοπικά, να δυναμώσουμε την προσπάθεια και τις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, για την ανακούφιση των εργαζομένων και των ανέργων, για την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας, για να δικαιωθούν οι ελπίδες και οι προσδοκίες του λαού.

Η επόμενη μέρα έφερε κυβέρνηση που σχηματίστηκε με ταχύτητα, οι νέοι συν-κυβερνήτες μοίρασαν τα υπουργεία, οι ανέξοδες συγκρούσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο άρχισαν και προβάλλονται ανάλογα από τα μέσα.

Η επόμενη μέρα για το λαό εξακολουθεί να έχει ακέραια όλα τα αντιλαϊκά μέτρα , όλους τους αντεργατικούς νόμους, όλη την φτώχια και την ανεργία.

Η επόμενη μέρα για το ΚΚΕ σημαίνει μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση, οργάνωση του αγώνα του λαού για την επιβίωση, το καλύτερο αύριο με προοπτική τη συνολική ανατροπή.

Προχωράμε δυναμικά με αισιοδοξία. Καλή δύναμη σε όλους!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη