Ξανά εκλογές στον ΑΟ Θήρας

ao_thiras_logoΣε νέα Γενική Συνέλευση με θέμα τη διενέργεια επαναληπτικών εκλογών καλούνται τα μέλη του ΑΟ Θήρας, προκειμένου να βγει η ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μετά από την αδυναμία σύστασης 5μελούς ΔΣ.

Ο πλειοψηφήσας στις πρόσφατες εκλογές, κος Γιώργος Σκοπελίτης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Ως πλειοψηφήσας υποψήφιος-εκλεγέντας, έπειτα από τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον ΑΟ Θήρας στις 7/5/2014, και ύστερα από τις παραιτήσεις των νεοεκλεγέντων στο ΔΣ, κ.κ. Δημήτρη Γκινοσάτη, Γιώργου Συνολάκη, Θανάση Μέντα και Γιώργου Σιγάλα, υπεχρεούμαι βάσει του αθλητικού κώδικα και μη έχοντας τη δυνατότητα σύστασης 5μελούς ΔΣ, να συγκαλέσω Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00 στα γραφεία του ΑΟΘ στα Φηρά Θήρας.

Ευελπιστώντας να επικρατήσει πνεύμα σύνεσης και ομόνοιας για το καλό της ομάδας του νησιού μας, καλώ όλα τα μέλη που απαρτίζουν τη Γενική Συνέλευση να προσέλθουν στη νέα εκλογική διαδικασία.”

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη