ΞΕΕ: Βράβευση των 100 πρώτων ξενοδοχείων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό”

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Βραβεύθηκαν σήμερα από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας οι Ενώσεις Ξενοδόχων που συνέβαλαν στη σύναψη των 17 Τοπικών Συμφώνων Ελληνικού Πρωινού, καθώς και τα 100 πρώτα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα.

Στην τελετή βράβευσης παρίσταντο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, καθώς η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη (δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο).

Η υπουργός Τουρισμού κάλεσε “όλους τους επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, από μεγάλες αλυσίδες μέχρι μικρές οικογενειακές μονάδες, να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος, εντάσσοντας το ελληνικό πρωινό στη στρατηγική και τη δέσμη ενεργειών προώθησης της επιχείρησής τους”.

Για την πρωτοβουλία Ελληνικό Πρωινό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δήλωσε: “Πιστεύω ότι ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία την οποία υποστηρίξαμε, υποστηρίζουμε και θα υποστηρίζουμε.”

Την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κ. Μανώλης Καραμολέγκος, ενώ για τα δύο ξενοδοχεία της Σαντορίνης που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, Αρεσάνα και Ηλιότοπος, τα βραβεία παρέλαβαν η κα Ευαγγελία Μενδρινού και η κα Ελένη Κωνσταντινίδη αντίστοιχα.

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη