Ξεκινά την Τρίτη η αντιστήριξη των πρανών στον Αθηνιό

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Θήρας, στο πλαίσιο του έργου «Αντιστήριξη πρανών Καλντέρας Θήρας – Περιοχή Λιµένα Αθηνιού» που εκτελείται από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε, την Τρίτη 29 Οκτώβρη 2013 ξεκινούν οι εργασίες που περιλαμβάνουν την κατασκευή μέτρων αναχαίτισης καταπτώσεων βράχων και αντιστήριξης πρανών στην περιοχή του λιµένα Αθηνιού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου θα διακόπτεται εκ περιτροπής η κυκλοφορία σε μια εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό που άρχεται από τη διασταύρωση προς Πύργο-Μεγαλοχώρι και καταλήγει στο λιμάνι του Αθηνιού.

Εφιστάται η προσοχή στους οδηγούς των διερχομένων οχημάτων για την ασφαλέστερη διέλευσή τους να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εργοταξιακών σημάνσεων και των υπευθύνων του έργου, δείχνοντας την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή έως την ολοκλήρωσή του.

Επισημαίνεται ότι η ιδιαιτερότητα και η σπουδαιότητα ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου έργου προϋποθέτει τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, δημοτών και επισκεπτών του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη