Χορευτικό εργαστήρι για ενήλικες στο SAF

xoreytiko_ergastiri_enilikonΟι δράσεις του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης συνεχίζονται το Σάββατο 16 Απριλίου με χορευτικό εργαστήρι για εφήβους άνω των 16 ετών και ενήλικες. Το εργαστήρι αυτό αποτελεί ένα δείγμα χοροθεατρικής εμπειρίας που έχει σκοπό να ερεθίσει τους συμμετέχοντες προς την ελεύθερη δημιουργική και κινητική έκφραση. Να βοηθήσει να ξεπεραστούν αντιστάσεις και φραγμοί ώστε να εκτεθεί αβίαστα ο “καλός” δημιουργικός και αφυπνισμένος (έξυπνος) εαυτός μας μέσα από τους ευγενείς μηχανισμούς της τέχνης.

Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την απλότητα του θεάτρου, το χορό, τη μουσική, το παιχνίδι, σε αυτούς που επιζητούν χωρίς ντροπή το κέφι και τη χαρά της αυθόρμητης καλλιτεχνικής έκφρασης. Σε όσους επιθυμούν να πάρουν μαζί τους μία μικρή ανάμνηση που θα ενισχύσει την προσωπική διαδρομή μέσα στην μικρή ή την μεγάλη ομάδα.

Στόχος είναι η σύνδεση της καλλιτεχνικής δράσης με την χαρά και η σχέση των συμμετεχόντων με το χώρο, το χρόνο και την ομάδα.

Ώρες διεξαγωγής του εργαστηρίου: 18:00-21:00.

Συντελεστές: Γιάννης Μάντσης, Νατάσσα Παπαμιχαήλ

H συμμετοχή είναι δωρεάν και εξασφαλίζεται με την έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία στα ακόλουθα τηλέφωνα 22860 85141, 6971828108 ώρες 10.00-16.00, εκτός Δευτέρας. Μέχρι 20 άτομα ανά τμήμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη