Χρηματικό πρόστιμο στον ΑΟ Θήρας

Χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ επέβαλε στον ΑΟ Θήρας η αθλητική δικαστής, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 25/5, εξαιτίας της συμπεριφοράς των φιλάθλων του στον αγώνα που έγινε στη Σαντορίνη απέναντι στον Άρη για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, στις 10/1/2016.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ΔΑΠΠΟΣ, που έγινε σε τεταμένο κλίμα μετά από δηλώσεις και παράπονα που είχαν ανταλλάξει οι δύο ομάδες, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα από μερίδα οπαδών της Σαντορίνης. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως στη συνέχεια των αγώνων του πρωταθλήματος και μετά από συστάσεις της ομάδας προς τους φιλάθλους, δεν σημειώθηκαν ανάλογα περιστατικά.

Ενόψει μάλιστα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, βούληση του ΔΣ του ΑΟ Θήρας είναι να καταστήσει με κάθε τρόπο κατανοητό σε όλους τους φιλάθλους πως τέτοιες συμπεριφορές κάθε άλλο παρά βοηθούν την ομάδα. Εκτός των άλλων, σε κάθε εντός έδρας αγώνα η ομάδα έχει τη χαρά να δέχεται την υποστήριξη από πολλά μικρά παιδιά και φίλους του αθλήματος που δημιουργούν γιορτινή ατμόσφαιρα. Σε τέτοια ατμόσφαιρα δε χωρούν υβριστικά συνθήματα.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη