Υγεία: Συγκροτείται άλλη μία επιτροπή

Τη συγκρότηση επιτροπής, που θα επιδιώξει να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Κέντρου Υγείας Θήρας, αποφάσισαν όσοι συμμετείχαν (πολίτες και εκπρόσωποι ορισμένων φορέων του νησιού) στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 29/11/13, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΑΠΠΟΣ.

Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος και ο Αντιδήμαρχος Μάρκος Καφούρος. Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα τεθεί επικεφαλής της επιτροπής και της όλης προσπάθειας.

Η νέα αυτή επιτροπή θα δρα παράλληλα με άλλες υπάρχουσες επιτροπές και συλλόγους, που ήδη από χρόνια δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, όπως για παράδειγμα ο “Σύλλογος Στήριξης Κέντρου Υγείας Θήρας”, η “Συντονιστική Επιτροπή για το Νέο Νοσοκομείο Θήρας”, το “Περιφερειακό Τμήμα Θήρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού”, η “Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης” και ο “Σύλλογος Νεφροπαθών και Φίλων Νεφροπαθών Θήρας  – Ο Άγιος Παντελεήμων”.

Εύλογα δημιουργείται το ερώτημα πώς μια ακόμα επιτροπή θα δώσει λύση στα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Θήρας που όπως είναι γνωστό προέρχονται από την ελλιπή χρηματοδότησή του από το κράτος και την κατά καιρούς υποστελέχωσή του σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού (τελεφερίκ) διαθέτει, για το χώρο της υγείας, κάθε χρόνο από τον προϋπολογισμό του, το ποσό περίπου των 650.0000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία, που παρουσίασε διεξοδικά και με ακρίβεια στη συγκέντρωση, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Νομικός από το Μεγαλοχώρι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη