Υποψήφια για διοργανώτρια του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών η Σαντορίνη

Αίτημα του Δήμου Θήρας και του ΔΑΠΠΟΣ για φιλοξενία της διοργάνωσης

Αίτημα για την ανάληψη της διοργάνωσης του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΠΠΟΣ υπέβαλαν χθες (25/1) ο Δήμος Θήρας και ο ΔΑΠΠΟΣ. Με επιστολή τους προς το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), ο Δήμος Θήρας και ο ΔΑΠΠΟΣ ζητούν τη διοργάνωση του Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2-3 Μαρτίου. Ανάλογα αιτήματα για τη φιλοξενία της διοργάνωσης έχουν υποβάλει επίσης η Άμφισσα και ο Βόλος.

Στα πλεονεκτήματα της πρότασης που κατέθεσε η Σαντορίνη, συγκαταλέγεται το υπερσύγχρονο γήπεδο, χωρητικότητας 800 καθήμενων φιλάθλων, με χώρο στάθμευσης, φυσικοθεραπευτήριο, απινιδωτή, γιατρό και ασθενοφόρο το οποίο βρίσκεται μόνιμα έξω από το γήπεδο, 2 σύγχρονα αποδυτήρια για τις ομάδες, αποδυτήρια διαιτητών αλλά και αίθουσα για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, WiFi και αρίστης ποιότητας συστήματα ήχου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης η μετακίνηση των ομάδων, των συνοδών και των μελών της ΕΟΠΕ θα γίνει αεροπορικώς, ενώ έχει εξασφαλιστεί η διαμονή και η σίτισή τους. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για τη μεταφορά και φιλοξενία του προσωπικού της ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, καθώς και της μεταφοράς του φορτηγού με το taraflex και τις πινακίδες led (με πλοίο).

Ο Δήμος Θήρας και ο ΔΑΠΠΟΣ διαθέτουν εμπειρία σε ανάλογες διοργανώσεις, καθώς στο παρελθόν έχουν γίνει στη Σαντορίνη το Super Cup Ανδρών 2010, Final 4 Γυναικών 2013, ενώ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται και το ετήσιο τουρνουά “Νομίκεια”. Η εμπειρία αυτή δίνει τις εγγυήσεις για μία άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση αντάξιας των απαιτήσεων και των υψηλών προδιαγραφών της ΕΟΠΕ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη