Υποψηφιότητα Ματθαίου Δαρζέντα με τον συνδυασμό Χατζημάρκου

matthaios_darzentasΜια νέα υποψηφιότητα από τη Σαντορίνη ανακοινώθηκε σήμερα για τις περιφερειακές εκλογές, από την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του Γιώργου Χατζημάρκου. Πρόκειται για τον επιχειρηματία από το Εμπορείο κο Ματθαίο Δαρζέντα, ο οποίος με αφορμή την υποψηφιότητά του δήλωσε:

“Έχοντας απόλυτη συναίσθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, αλλά και τη λειτουργία της πραγματικής οικονομίας, συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε. Θήρας και των νησιών Θηρασιά, Σίκινος, Ίος, Φολέγανδρος και Ανάφη, στο συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, και υποψήφιου χωρικόού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη. Επειδή πιστεύω και είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν αλλαγές σε επίπεδο Νοτίου Αιγαίου, με την ανάληψη της διοίκησης του Περιφερειακού Συμβουλίου από ανθρώπους ικανούς και άφθαρτους! Σ’ αυτή τη προσπάθεια θέλω να είμαι παρών εκπροσωπώντας τα νησιά μας. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων.”

Σύντομα βιογραφικά στοιχεία:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Εμπορείο Θήρας Κυκλάδων. Έχει δύο γιους τον Αντώνη και τον Βαγγέλη και μία κόρη την Έλενα. Ζει και εργάζεται μόνιμα στη Σαντορίνη. Φοίτησε στην Απολλώνειο Σχολή του Πειραιά ως Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού. Είναι επιχειρηματίας επί πολλά χρόνια και ασχολείται με το εμπόριο πυροσβεστικών ειδών και εφαρμογών.

Συμμετοχή στα κοινά:
Έχει τελέσει πρόεδρος της Δ.Ε. του Κέντρου Υγείας Θήρας από το 2004 έως τον Μάϊο του 2010, οπότε και επεκτάθηκε το κτίριο του Κέντρου Υγείας, νομιμοποιήθηκε το υγειονομικό αεροσκάφος, ενώ αναβαθμίστηκαν τα περιφερειακά πολυδύναμα ιατρεία της Θηρασιάς, της Ανάφης και της Σικίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σαντορίνης.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Νέα Εποχή για τα Νησιά μας”

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη