Υποστήριξη του Δήμου στο 34ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης

Την οικονομική υποστήριξη, με το ποσό των 9.000 Ευρώ, του 34ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Σαντορίνης αποφάσισε ο Δήμος Θήρας.

Όπως είναι γνωστό και από προήγουμενη ανάρτησή μας το φετινό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρος Μ. Νομικός.

Η σειρά αυτή των συναυλιών περιλαμβάνει όλα τα είδη μούσικης και συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους διαπρεπέστερους Έλληνες και ξένους σολίστ, φημισμένα συγκροτήματα, χορωδίες, ορχήστρες, χορωδίες βυζαντινής μουσικής, πρωταγωνιστές της όπερας και συγκροτήματα τζαζ.

Το Φεστιβάλ αυτό κατέστησε της Σαντορίνη πασίγνωστη στο διεθνές φιλόμουσο κοινό και στον καλλιτεχνικό κόσμο της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας, όχι μόνο για τις φυσικές της ομορφιές και το τουριστικό της προϊόν, αλλά και την πνευματική της προσφορά, ιδιαίτερα στον τομέα της σοβαρής μουσικής.

Οι εκδηλώσεις αυτές δήλωσε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώεζος συνεχίζουν την πολιτιστική μας κληρονομιά, αναδεικνύουν πολιτιστικά το νησί μας και για το λόγο αυτό θεωρούνται αναγκαίες και επιτακτικές.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.santorinimusicfestival.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη