Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο THALATTA 2012 για τα θέματα αλιείας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης

Τη συμμετοχή του στο συνέδριο THALATTA 2012, που θα πραγματοποιηθεί 22-23 Σεπτεμβρίου 2012 στη Σαντορίνη, επιβεβαίωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Ο κ. Τσαυτάρης θα είναι κεντρικός εισηγητής στην ενότητα “Αλιεία”, καθώς στο Υπουργείο στο οποίο προΐσταται, μεταφέρθηκε (από τις 10/8/12) από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων το σύνολο των αρμοδιοτήτων της αλιείας.

Θα είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Τσαυτάρης έρχεται στη Σαντορίνη, μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς είχε παρευρεθεί και στην εκδήλωση για τη Βεντέμα, της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, στις 4/8/12, όπου βραβεύθηκαν στελέχη του Υπουργείου του.

Ο κ. Τσαυτάρης ήταν και ο κεντρικός ομιλητής στην ανοικτή εκδήλωση του αγροτικού συνεδρίου για το “Τοματάκι Σαντορίνης”, που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, 8-9 Ιουλίου 2011 (φωτογραφία). Τότε είχε έρθει με την ιδιότητα του ως καθηγητής γενετικής στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Πληροφοριές για το συνέδριο THALATTA 2012: Βιώσιμη θαλάσσια οικονομία στις νησιωτικές περιοχές εδώ

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη