Υψηλές βλέψεις για τον Α.Ο. Θήρας

Την πρώτη του φετινή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο νεοσύστατος και πολύ φιλόδοξος Α.Ο. Θήρας, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Α2, στο βόλεϊ γυναικών. Πρόκειται για τη διεθνή πασαδόρο Ελένη Μεμετζή (ύψος 1,84, ημ. γέννησης 12/1/1975) που αποκτήθηκε από την ομάδα του ΖΑΟΝ και έχει αγωνισθεί ακόμα στις ομάδες του Μαρκόπουλου, του Πανελληνίου, των Βριλησσίων και της ΑΕΚ.

Στο ενεργητικό της καταγράφονται έως τώρα πολλές διακρίσεις με κυριότερες: 5 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας (1995-96-97-99, 2004), 4 φορές κυπελλούχος (1999, 2000-03-04), MVP κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών 2003 με την ομάδα  των Βριλησσίων, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας για 17 χρόνια με 130 συμμετοχές και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η Ελένη Μεμετζή αναμένεται να βοηθήσει φέτος με την εμπειρία της, τόσο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, όσο και τις νεότερες αθλήτριες του συλλόγου. Η Διοίκηση και η προπονήτρια του Α.Ο. Θήρας, κα Svetlana Plazinic, την καλωσορίζουν στη νέα της ομάδα και της εύχονται καλή επιτυχία. Τέλος από τη διοίκηση ανακοινώνεται ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και άλλης μίας ακόμη αθλήτριας του ίδιου βεληνεκούς, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη