Χριστόφορος Ασιμής: Ζωγραφίζοντας με έμπνευση από παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Σαντορίνης

Πλήθος φίλων και θαυμαστών του ζωγραφικού έργου του Χριστόφορου Ασιμή ανταποκρίθηκε στο δημόσιο κάλεσμά του και κατέκλυσε τους χώρους της γκαλερί ΑΚ στη Σαντορίνη, το βράδυ της Δευτέρας 26/8, για τα εγκαίνια της έκθεσης “Η Σαντορίνη που δεν γνώρισα”.

Δεκαεπτά φωτογραφίες της Σαντορίνης του παρελθόντος που αναρτήθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Facebook από τον Λευτέρη Ζώρζο και τον Μιχάλη Πελέκη, έγιναν από τον Χριστόφορο Ασιμή εκπληκτικές ελαιογραφίες σε καμβά, σε διαστάσεις 100×100 εκ. και 70×100 εκ. και απέσπασαν τον θαυμασμό και τα κολακευτικά σχόλια όλων όσων παρευρέθηκαν στα εγκαίνια.

Ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κυκλάδων Χαράλαμπος Δαρζέντας, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Βαρβαρήγος, Νίκος Κατσίπης και Λευτέρης Τζούρος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Νομικού, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ημεροβιγλίου Μάριος Μπεκιάρης, ο Πρόεδρος και η Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Αντώνης Παγώνης και Μαργαρίτα Καραμολέγκου, ο Πρόεδρος της Εστίας Πύργου Μάκης Ζώρζος έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια, συνεχάρησαν τον καλλιτέχνη και του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Χορηγός του κρασιού που προσφέρθηκε στα εγκαίνια ήταν η Santo Wines.

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να δουν τα έργα, σε αυτή τη σύντομης διάρκειας έκθεσή τους, θα μπορέσουν να το κάνουν το καλοκαίρι του 2025, καθώς θα εκτεθούν ξανά σε άλλο χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη