Ν. Ζώρζος: Βεβαιότητα για νίκη από την πρώτη Κυριακή

Τη βεβαιότητά του για νίκη και εκλογή της Θηραϊκής Πολιτείας από την πρώτη Κυριακή, εξέφρασε ο επικεφαλής της και νυν Δήμαρχος Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος κατά τη σημερινή (2/5/14) συγκέντρωση των υποψηφίων της παράταξης στο οινοποιείο Μπουτάρη.

Ο κ. Ζώρζος αναφερόμενος στα έργα που συντελέσθηκαν στη Σαντορίνη και τη Θηρασία κατά την τελευταία τριετία καθώς και σε όσα είναι ήδη προγραμματισμένα και δρομολογημένα για την επόμενη πενταετία, είπε ότι θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των νησιών σε έργα υποδομής.

Ο επικεφαλής της Θηραϊκής Πολιτείας έκανε ειδική αναφορά στις μεγάλες επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής σε ζητήματα όπως η λειτουργία του Αρχαιολογικού Χώρου, οι ευνοϊκές δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση Sea Diamond, η διαχείριση της κρίσης από το blackout της ΔΕΗ, η διεθνής απήχηση του Έτους Γαστρονομίας, τα δύο βραβεία αειφορίας που απονεμήθηκαν στη Σαντορίνη από το Δίκτυο Δάφνη κ.ά.

Ο κ. Ζώρζος κάλεσε τους υποψηφίους να αξιοποιήσουν τις 15 περίπου ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές ενημερώνοντας τους πολίτες για τις επιτυχίες και τις προοπτικές της Θηραϊκής Πολιτείας.

Στο μεταξύ νωρίτερα το μεσημέρι δόθηκε στη δημοσιότητα ο πλήρης κατάλογος των 124 υποψηφίων της Θηραίκής Πολιτείας τον οποίο μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ.

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη