28-29/7 Zumba Weekend στον Πύργο

Για πρώτη φορά τρεις πιστοποιημένοι Zumba instructors από την Αθήνα θα βρίσκονται στο νησί μας αυτό το σαββατοκύριακο για να χαρίσουν στιγμές γεμάτες τρέλα και πολύ κέφι, συνδυάζοντας τη διασκέδαση και τη γυμναστική. Η Άννα Μαρία Χρυσουλάκη, ο Βασίλης Δημάκος και η Πόπη Σκευοφύλακα θα βρίσκονται στους χώρους του Πολιτιστικού Χωριού “Η Σαντορίνη που έφυγε” στον Πύργο, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου, προσφέροντας συνολικά 4 ωριαία προγράμματα Zumba.

Το Zumba® Fitness είναι η “νέα” μόδα στο χώρο της γυμναστικής. Στην ουσία δεν πρόκειται για κάτι νέο αλλά για ένα πρόγραμμα χορού και γυμναστικής που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’90 στις ΗΠΑ από τον Κολομβιανό χορογράφο Alberto Perez.

Το Zumba® Fitness θεωρείται ένα είδος “μεταμφιεσμένης” άσκησης, αφού κάποιος μπορεί να κάψει από 500 έως και 1000 θερμίδες διασκεδάζοντας χωρίς να το καταλαβαίνει! Πρόκειται για αεροβική άσκηση που ενσωματώνει latin κινήσεις και χορευτικές πινελιές από salsa, merengue, belly dance, cumbia, hip hop, reggaeton, samba, cha cha cha, bollywood κι άλλα. Δίνεται έμφαση στη μουσικότητα του μαθητή αλλά και στην ελευθερία κινήσεων, σε αντίθεση με τα συμβατικά προγράμματα αεροβικής όπου χρησιμοποιείται μέτρημα για την απόδοση βημάτων.

Τα προγράμματα θα γίνουν στις 28-29/7 κατά τις ώρες 12:00-13:00 και 18:00-19:00.

Το κόστος συμμετοχής για το καθένα είναι 8 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη